Mormane de gunoaie, descoperite într-o gospodărie din Cumpăna

Gunoaie găsite într-o gospodărie din Cumpăna. FOTO Cumpana News

Mormane de gunoaie au fost descoperite de angajații societății de salubrizare Cumpăna, într-o gospodărie de pe strada Teodor Palade.

“În contextul pandemic, în care sănătatea fiecăruia dintre noi este pe primul loc și trebuie să ne luăm toate măsurile de prevenție, astfel de deșeuri nu fac altceva decât să ne îmbolnăvească și să reprezinte o sursă de contaminare pentru cei care stau în preajma lor, proprietari sau vecini.  În urma acestei situații, angajații societății de salubrizare au intervenit pentru a curăța și igieniza curtea gospodăriei, fiind astfel înlăturat pericolul de contaminare”, a transmis Primăria Cumpăna.

Administrația publică locală îi îndeamnă pe cetățeni să păstreze curățenia atât în propria gospodărie, cât și pe domeniul public.

“Din nefericire, nu de puține ori ne-am confruntat cu astfel de situații pe teritoriul comunei noastre, motiv pentru care administrația locală face un apel către cetățeni să fie buni gospodari și să se preocupe de sănătatea lor și a semenilor, păstrând curățenia atât în propria gospodărie, cât și pe domeniul public.

Numai prin responsabilitate și grija față de semeni și mediul înconjurător putem trăi într-o societate sănătoasă”, a mai spus Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*