FOTO Asfaltare pe mai multe străzi din Cumpăna

Străzi asfaltate în Cumpăna. FOTO Cumpăna News

Autoritățile locale au intervenit vineri pentru asfaltarea mai multor străzi din Cumpăna, astfel încât traficul rutier și pietonal să se desfășoare în condiții bune.

“Pe  4 decembrie 2020, se intervine de urgență pentru reabilitarea părții carosabile afectate pe strazile Brazdei, Semănătoarei, Zorelelor, Prelungirea Florilor, Aleea Ciocârliei și Ghiocel astfel încat să se poată asigura desfășurarea traficului rutier și pietonal în condiții bune.

Vă multumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, a anunțat Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*