Moș Crăciun ajunge la copiii din Cumpăna. Aceștia vor primi aproape 1.800 de pachete cu dulciuri și fructe

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Moș Crăciun va ajunge la copiii din Cumpăna, iar aceștia vor primi aproape 1.800 de pachete cu dulciuri și fructe.

Primarul Mariana Gâju a declarat că reprezentanții autorităților locale îi vor ajuta pe Moș Crăciun să împartă pachetele.

“Dragi locuitori ai comunei Cumpăna, deşi traversăm o perioadă critică, Moș Crăciun va reuși să ajungă la copiii noștri. Cu sprijinul reprezentanților Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, care îl vor ajuta să împartă pachetele ce conțin dulciuri și fructe, celor 1769 de micuți, școlari și preșcolari de la Liceul „NicolaeDumitrescu”, Grădinița „Florilorˮ, Grădinița „SfântaMariaˮ, dar și micuților din cadrul Creșei „Rază de Soare”.

Conform graficului întocmit de conducerea celor două grădinițe și a Liceului „Nicolae Dumitrescuˮ, preșcolarii și elevii noștri se vor prezenta la Căminul Cultural unde vor primi darurile de la Moș Crăciun”, a afirmat Mariana Gâju.

Mai jos puteți vedea graficul stabilit.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*