Centrul de vaccinare din Cumpăna va funcționa doar sâmbăta, între orele 8 – 16

Centrul de vaccinare Cumpăna

Centrul de Vaccinare Cumpăna va funcționa o zi pe săptămână, sâmbăta, între orele 08:00 și 16:00.

Persoanele peste 12 ani ce au de efectuat rapelul sau doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 trebuie să se programeze în timpul săptămânii, pentru ziua de sâmbătă la numerele de telefon: 0712 012 442 sau 0733 300 072, însă vor fi vaccinați și cei fără programare în limita dozelor disponibile.

În cadrul centrului se administrează doar vaccin Pfizer.

Minorii au nevoie de acordul informat al părintelui sau tutorelui legal.

Numărul dozelor de vaccin este limitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*