O angajată a Serviciului Salubrizare și Gospodărire Cumpăna a murit după ce a căzut de pe autocompactoarea de reciclabil

Mașnă de colectare a deșeurilor la Cumpăna. FOTO Salubrizare Cumpăna
Mașnă de colectare a deșeurilor la Cumpăna. FOTO Salubrizare Cumpăna

O angajată a Serviciului Salubrizare și Gospodărire Cumpăna a murit, joi, 7 iulie, după ce a căzut de pe autocompactoarea de reciclabil.

Serviciul Salubrizare și Gospodărire Cumpăna a anunțat deschiderea unei anchete în acest caz.

“Cu regret vă comunicăm că în cursul zilei de astăzi, o colegă de-a noastră a decedat, în accident, pe autocompactoarea de reciclabil. Ancheta este în derulare, urmând să comunicăm rezultatul. Negăm știrile denaturate. Colegii prezenți la locul accidentului infirmă faptul că a decedat urmare a compactării, spunând că a căzut de pe scară, în timp ce mașina era staționată. Dumnezeu să o odihnească!”, a anunțat Serviciul Salubrizare și Gospodărire Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*