Bărbat reţinut de poliţişti după ce a furat mai multe bunuri dintr-o societate comercială din Cumpăna

Bărbat reținut pentru furt dintr-o societate comercială din Cumpăna
Bărbat reținut pentru furt dintr-o societate comercială din Cumpăna

Dosar penal pentru furt pe numele unui bărbat în vârstă de 38 de ani, la Cumpăna. Acesta a fost reținut după ce a fost prins că a furat mai multe bunuri dintr-o societate comercială.

Bărbatul a fost depistat vineri, în jurul orei 8.10, de reprezentanții unei firme de pază de pe raza Secției 5 de Poliție Cumpăna. Oamenii de ordine l-a observat în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o societate comercială de pe raza de competență.

Oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul a sustras mai multe piese de la autoturismele lăsate în service-ul societății comerciale respective.

“În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut, astăzi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*