Absolvenții claselor a VIII-a de la Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna participă la admiterea în învățământul liceal și profesional

Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna. FOTO Cumpăna News

Cei 101 absolvenți ai claselor a VIII-a, elevi ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna, participă în aceste zile la etapa admiterii în învățământul liceal și profesional.

Rezultatele admiterii vor fi publicate în data de 24 iulie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*