O femeie de 55 de ani din Cumpăna a murit după ce a fost lovită de tren în Constanța

Femeie din Cumpăna, accidentată mortal de tren la Constanța. FOTO Mihai Tudorică

O femeie în vârstă de 55 de ani din Cumpănă a murit miercuri, după ce a fost lovită de tren în Constanța.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri, 17 martie, în zona Brătianu din Constanța, unde o femeie fusese lovită de tren sub Podul Cumpenei.

Deplasați la fața locului, medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața femeii.

Polițiștii spun că femeia avea 55 de ani și era din comuna Cumpăna. Cel mai probabil ea a fost lovită de tren în timp ce încerca să traverseze calea ferată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*