Pieton de 71 de ani, accidentat grav pe Șoseaua Constanței din Cumpăna

Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Un pieton în vârstă de 71 de ani a fost accidentat grav luni dimineță pe Șoseaua Constanței din Cumpăna, fiind lovit de o mașină condusă de un bărbat de 58 de ani

Polițiștii constănțeni au fost sesizați luni, în jurul orei 7.00, cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Constanței de pe raza localității Cumpăna.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 58 de ani, și un pieton, bărbat, de 71 de ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*