Acțiune a polițiștilor în Cumpăna. Au fost date amenzi de 6.300 de lei

Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat pe data de 18 iulie, între orele 14-16, activități de verificare a respectării ordinii și siguranței publice pe raza comunei Cumpăna.

Astfel, polițiștii au legitimat peste 60 de persoane și au oprit pentru control 64 de autoturisme. Totodată, au fost verificate 6 unități de alimentație publică și 3 societăți comerciale cu profil de jocuri de noroc.

În acest context, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.300 de lei, dintre care 5 pentru pentru fapte de încălcarea unor norme de conviețuire socială, 5 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 1 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*