Șofer depistat cu o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat la intrarea în Cumpăna

Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Un șofer a fost depistat cu o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat la intrarea în localitatea Cumpăna.

Astfel, pe data de 19 iulie, în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39E, la intrarea în localitatea Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*