Ovidius Clinical Hospital angajează medici specialiști sau primari și fizicieni medicali

FOTO OCH

Ovidius Clinical Hospital anunță că face angajări și caută medici specialiști sau primari, precum și fizicieni medicali.

Anunțul se adresează medicilor care doresc să facă parte dintr-o echipă de top. Printre argumentele în favoarea alegerii Ovidius Clinical Hospital se află faptul că este cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, că oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, că se bazează pe o echipă valoroasă, multidisciplinară, dar și pe o aparatură performantă, de ultimă generație.

De asemenea, OCH precizează că activitatea se desfășoară într-un mediu la standarde internaționale, că își prețuiește personalul, încurajează dezvoltarea și perfecționarea sa continuă, personalizează serviciile medicale și programul medicilor și își extinde gama de servicii, prin deschiderea unui nou centru.

Astfel, OCH dorește să angajeze medici specialiști sau primari în specialități paraclinice (radiologie), specialități medicale (radioterapie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, neurologie, diabet, nutritie și boli metabolice, endocrinologie, alergologie și imunologie clinică, nefrologie, pneumologie ș.a.) și specialități chirurgicale , dar și fizicieni medicali, solicitând de la aceștia profesionalism și implicare, dar și abilități de comunicare, empatie și orientare către pacient.

Cei interesați de acest anunț pot trimite CV-ul la adresa office@ovidius-ch.ro, iar informații suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0241 480 400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*