Percheziții la un bărbat din Cumpăna, acuzat de furturi din locuințe

Percheziții în Cumpăna. FOTO Poliția Română

În această dimineață, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța –Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  efectuează două percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat bănuit de săvârșirea a opt infracțiuni de furt calificat.

Perchezițiile au loc în comuna Cumpăna.

Din cercetările efectuate în dosare a rezultat că, în perioada februarie – decembrie 2023, bărbatul ar fi săvârșit mai multe furturi din locuință, în municipiul Constanța.

Astfel, acesta ar fi sustras diverse bunuri, printre care bani și bijuterii.

Valoarea prejudiciului este de peste 100.000 de lei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*