Centrul terapeutic cu bazin de înot “Cristal Aqua” din Cumpăna și-a deschis porțile

Centrul terapeutic cu bazin de înot din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Centrul terapeutic cu bazin de înot “Cristal Aqua” din Cumpăna și-a deschis porțile la începutul acestei săptămâni.

Acesta este destinat în principal copiilor, care în prezența antrenorilor dedicați vor putea beneficia de ședințe de inițiere și ședințe individuale de înot, baby swim, cât și servicii de hidrokinetoterapie. Activitățile se vor desfășura sub permanenta atenție și îndrumare a antrenorilor Andreea Rogoveanu, Beșir Seigean, Dragoș Dîncu, Cătălin Ivanescu și Adrian Stoicescu.

Adulților, pe lângă activitățile acvatice, centrul le oferă servicii de saună, masaj și tratamente corporale.

Atât adulții, cât și copiii de peste 14 ani au posibilitatea de a opta pentru intrări la liber în bazin. Investiția este una privată, iar serviciile sunt contra cost.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*