Razie în Cumpăna și Agigea. Polițiștii au legitimat peste 200 de persoane

Razie a polițiștilor. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier și Poliției Municipiului Constanța au desfășurat în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de disciplină rutieră. Razia a avut loc în comunele Cumpăna și Agigea.

Astfel, au fost legitimate peste 200 de persoane, au fost verificate 190 de vehicule și 5 societăți comerciale.

Au fost testați 42 de conducători auto cu aparatul etilotest și 1  cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la psibila prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 la O.U.G. 195/2002, privid circulația pe drumurile publice, 4 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și 1 la Legea 349/2002, pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 9.000 de lei.

De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării 1 permis de conduce și au fost retrase 1 certificat de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*