Persoanele de peste 12 ani se pot vaccina la Cumpăna fără o programare prealabilă

Vaccinare la Cumpăna. FOTO Pixabay.com

Persoanele de peste 12 ani se pot vaccina la Cumpăna fără o programare prealabilă, urmând să aibă asupra lor buletinul sau certificatul de naștere.

Centrul de vaccinare Cumpăna invită persoanele de peste 12 ani la vaccinare fără o programare în prealabil, doar cu buletinul (certificatul de naștere).

Pentru minori este obligatorie acordarea consimțământului informat de către părinți sau de către tutorele legal.

Pentru detalii cetățenii din Cumpăna sunt rugați să sune la numerele de telefon 0712 012 442 sau 0733 300 072.

Numărul de doze de vaccin alocate unei zile este limitat! La Centrul de Vaccinare Cumpăna se administrează doar vaccin Pfizer!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*