FOTO Ziua Eroilor a fost marcată la Cumpăna

Ziua Eroilor a fost marcată la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Ziua Eroilor a fost marcată joi, 10 iunie, la Cumpăna, prin depunere de coroane din partea autorităților locale și a reprezentanților Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu și a două grădinițe.

Primăria Cumpăna a anunțat că joi, 10 iunie, începând cu ora 11.00, reprezentanți ai: Consiliului Local Cumpăna, Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Asociația „Cumpăna Tinerilor” și ale celor două grădinițe, au depus coroane de flori la cele trei monumente ale eroilor din localitate.

Cu această ocazie a fost omagiat și veteranul de război Ceapa Ion (104 ani) cetățean de onoare al comunei Cumpăna.

În această zi, a ridicării la ceruri a Mântuitorului, credincioşii se roagă în taină ca eroii să vegheze la destinele României.

În toate bisericile din țară  și străinătate se fac slujbe pentru  pomenirea tuturor eroilor români căzuți de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

“Este ziua când ne înclinăm frunţile şi rostim o rugăciune pentru sufletele celor care au pierit departe de cei dragi pentru o cauză dreaptă.

Sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra dumneavoastră sănătate, belșug și bucurie, pace în suflet, dragoste în inimă și liniște în familie”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*