Primăria Cumpăna organizează un spectacol de Dragobete

Căminul Cultural Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Căminul Cultural Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

În perioada aceasta iubirea plutește în aer, iar ca în fiecare an Primăria și Consiliul Local Cumpăna adună laolaltă îndrăgostiții de toate vârstele, pentru a sărbători dragostea autentic românească.

“Astfel, vă invităm cu drag la spectacolul special de Dragobete, “Din Iubire, Pentru Iubire”, care va avea loc în data de 24 februarie 2024, începând cu ora 16:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Cumpăna. Este o ocazie unică de a sărbători dragostea și tradițiile românești într-un mod autentic și plin de farmec.

În cadrul acestui spectacol, veți avea ocazia să vă bucurați de momente artistice deosebite, pentru toate vârstele, susținute de cei mai talentați artiști. Cadrele didactice și studenții Facultății de Arte a Universității “Ovidius” din Constanța, alături de artiștii comunei Cumpăna, vor bucura publicul cu dansuri, cântece pline de emoție și momente fascinante pline de dragoste.

Vă asigurăm că veți petrece o seară minunată alături de noi, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Spectacolul este deschis tuturor, așa că puteți veni însoțiți de familie și prieteni” – Primăria Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*