Activități de prevenire în comuna Cumpăna

Activități de prevenire în Cumpăna. FOTO IPJ Constanța

La data de 1 noiembrie, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Secției 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor și a violenței domestice, în comuna Cumpăna.

Astfel, polițiștii au purtat discuții cu minorii și cu părinții acestora, referitoare la importanța școlii în viața copiilor, fiind accentuate beneficiile frecventării cursurilor școlare, precum și necesitatea adoptării unui comportament corespunzător în societate.

În același timp, a fost subliniată și importanța creșterii copilului într-un climat familial armonios, fără violențe verbale, emoționale sau fizice.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectorului de Jandarmi Județean Constanța, specialiști ai Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*