Primăria Cumpăna invită enoriașii la Hramul Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”. Trei copii orfani vor fi botezați

Copilați creștinați la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Trei micuți proveniți din asistență maternală vor primi Taina Sfântului Botez la Cumpăna. Evenimentul are loc pe 15 august, începând cu ora 8.00, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Cumpăna.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Constanța.

“Să primească Dumnezeu, după milosârdia Sa, truda noastră a tuturor, prin rugăciunile la Moaștele Sfântului Ioan Maximovici, care sunt depuse la Biserica parohială al cărei Hram îl sărbătorim. Fie ca rugăciunile înălțate Maicii Domnului să vă aducă sănătate, prosperitate și mântuire sufletească. Vom fi onorați de prezența dumneavoastră la această sfântă sărbătoare”, au transmis organizatorii. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*