Clubul Sportiv Victoria Cumpăna și-a redeschis porțile. Copiii își pot relua antrenamentele cu respectarea măsurilor de prevenire pentru COVID-19

Au fost reluate activitățile sportive la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna
Au fost reluate activitățile sportive la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume a avut un efect negativ şi asupra sportivilor, antrenorilor, personalului administrativ şi conducerii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna.

Primarul comunei Cumpăna a anunțat că au fost reluate activitățile sportive la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu COVID-19.

“Așa cum puteți vedea în imagini, toate regulile sunt strict respectate de reprezentanții Complexului Sportiv Victoria Cumpăna, pentru că sănătatea copiilor noștri este cea mai importantă.
Copiii și-au dorit foarte mult să reînceapă antrenamentele, să lucreze și să-și reintre în formă, pentru a continua să facă performanță.
Vom lua în continuare toate măsurile de siguranță pentru ca activitatea sportivă să se desfășoare în cele mai sigure condiții pentru copii”, a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*