Clubul Sportiv Victoria Cumpăna și-a redeschis porțile. Copiii își pot relua antrenamentele cu respectarea măsurilor de prevenire pentru COVID-19

Au fost reluate activitățile sportive la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna
Au fost reluate activitățile sportive la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume a avut un efect negativ şi asupra sportivilor, antrenorilor, personalului administrativ şi conducerii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna.

Primarul comunei Cumpăna a anunțat că au fost reluate activitățile sportive la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu COVID-19.

“Așa cum puteți vedea în imagini, toate regulile sunt strict respectate de reprezentanții Complexului Sportiv Victoria Cumpăna, pentru că sănătatea copiilor noștri este cea mai importantă.
Copiii și-au dorit foarte mult să reînceapă antrenamentele, să lucreze și să-și reintre în formă, pentru a continua să facă performanță.
Vom lua în continuare toate măsurile de siguranță pentru ca activitatea sportivă să se desfășoare în cele mai sigure condiții pentru copii”, a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*