Contorizare a traficului rutier pe DN 39E, la ieșire din Cumpăna către Constanța

Poliția Locală Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Poliția Locală Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

O acțiune de contorizare a traficului pe DN 39E are loc timp de patru zile lucrătoare, din data de 19 noiembrie, iar echipajele vor fi poziționate la ieșirea din Cumpăna către Constanța.

Începând cu data de 19 noiembrie, timp de patru zile lucrătoare  (joi, vineri, luni și marți) Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu sprijinul UAT Cumpăna va desfășura o activitate de contorizare a traficului rutier ce se desfășoară pe DN 39 E în ambele sensuri de deplasare.

Echipe mixte formate din reprezentanți CNAIR și lucrători din cadrul Poliției Locale Cumpăna vor desfășura activități specifice în două intervale orare, respectiv 6.30 – 10.30 și 15.30 – 19.30. Echipajele vor fi poziționate la ieșirea din localitate către municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*