Petrecere de 8 martie la Casa de Cultură din Cumpăna. Invitat special este artistul Mircea Cazan

Căminul Cultural Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Căminul Cultural Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria și Consiliul Local Cumpăna invită toate doamnele din localitate la o petrecere specială de 8 martie. Casa de Cultură Cumpăna își deschide porțile începând cu ora 13.00. De această dată, însă, petrecerea nu este una susținută financiar din bugetul public, ci doritoarele trebuie să plătească o taxă de intrare de 100 lei.

Meniul zilei este unul variat. Doamnele din Cumpăna vor avea pe mese: gelatină de pui, doboș, terină de foie gras, tartină cu icre, ruladă, frigăruie cherry, ruladă Gruierre, Coșulețe cu salată, ruloc de castravete, file de porc împănat, piept de pui cu mozzarella, bulete de cartofi, salată de varză, bastonașe și un tort festiv.

Barul este deschis pentru toți invitații. Ei vor avea la dispoziție șampanie, Whiskey sau Liquor, vin, cafea, Granini, apă plată sau minerală și Coca-Cola.

Distracția va fi asigurată de un artist constănțean de excepție: Mircea Cazan. Acordurile lui grecești vor fi precedate de cele populare românești ale lui Puișor de la Constanța.

Rezervările se fac la numerele de telefon: 0729 040 555 sau 0733 300 072.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*