Turneu de minifotbal la Cumpăna

FOTO CS Victoria Cumpăna

Asociația Județeană de Fotbal, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna, organizează în perioada 24 – 28 octombrie 2022 Faza Județeană a Turneului de Minifotbal „Gheorghe Ola” și „Gheorghe Ene”. Evenimentul se va desfășura în sala de sport “Elena Frîncu” din comuna Cumpăna.

La acest turneu participă copii născuți în anii 2014 și 2015

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 28.10.2022.

Totodată, reprezentanții Administrației Publice Locale și cei ai Clubuli Sportiv „Victoria Cumpăna” vor premia sportivii secției de lupte pentru rezultatele foarte bune obținute la Campionatul Național de Lupte Juniori Mici și Juniori IV, compeții desfășurate în luna octombrie la Medgidia și Târgu Mureș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*