Echipa U13 a CS Victoria Cumpăna, câștigătoare a Cupei Satelor regiunea Sud-Est

Echipa de fotbal U13 a CS Victoria Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Echipa de fotbal U13 a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna este pentru a doua oară câștigătoare a Cupei Satelor pe regiunea Sud-Est!

Micuții fotbaliști ai Cumpenei pregătiți de profesorul Constantin Gache au câștigat finala Cupei Satelor pe regiunea Sud Est, competiție organizată de Federația Română de Fotbal.

Faza finală a acestei competiții s-a desfasurat în comuna Luciu, județul Buzău și au fost prezente echipele câștigătoare din județele Constanța, Buzău și Galați. În această etapă au fost calificate și echipe din Tulcea, Brăila și Vrancea, dar din pacate acestea nu s-au prezentat.

Bătălia pentru adjudecarea trofeului s-a dat în trei, în sistem fiecare cu fiecare. Echipa Cumpenei a jucat aproape fără greșeală, reușind să obțină două victorii:

Cumpăna – Galați 2 – 0, marcatori: Bogdan Eduard și Salim Altîn;

Cumpăna – Buzău 3 -1, marcatori: Bogdan Eduard și Salim Altîn 2 goluri.

Lotul echipei CS Victoria Cumpăna este format din:

Portari: Balan Raul și Istrate Leonard;

Jucători de câmp: Voinea Stefan, Darie Robert, Cojocaru Andrei, Salim Altîn, Cuțui Florian, Toader Darius, Rusu Nicolae, Rusescu Darius, Crasovschi Alexandru, Tuluc Stefan, Ugarcovici Sasha, Bogdan Eduard, Ciobanita Constantin, Florea Radu.

Antrenor: Gache Constantin

Delegația a fost însoțită de viceprimarul comunei – Florin Neagu, președintele asociației județene de fotbal Constanța – Lucian Carja și președintele CS Victoria Cumpana – Ion Răuță.

Este pentru a doua oară când echipa Cumpenei câștigă această competiție și se califica la faza națională unde vor fi prezente câștigătoarele celor 8 regiuni ale României.

În anul 2019, faza națională a competiției a fost organizată în comuna Cumpăna. În această faza, după victoria de la Buzău care le-a asigurat participarea, echipa pregătită atunci de antrenorul Cristian Mustacă a obținut locul al doilea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*