Unitățile de învățământ din Cumpăna trec în scenariul 1 de funcționare

Liceul Tehnologic Cumpăna

Unitățile de învățământ din Cumpăna trec începând de miercuri, 19 mai, în scenariul 1 de funcționare, care prevede participarea zilnică a tuturor elevilor la clasă.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța, întrunit în ședință marți, 18 mai, a emis hotărârea nr. 76 în care se prevede că unități de învățământ din județ vor trece în scenariul 1 de funcționare.

Astfel, începând de miercuri, 19 mai, ca urmare a ratei incidenței cumulate la 1.000 de locuitori, unitățile de învățământ din Cumpăna trec din scenariul 2, în scenariul 1. Scenariul 1 presupune participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, când incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*