Ședință a Consiliului Local Cumpăna. Pe ordinea de zi se află 9 proiecte

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Consiliul Local al comunei Cumpăna a fost convocat într-o ședință ordinară în data de 29 septembrie, de la ora 13. Ședința are loc la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio – Medicală.

Pe ordinea de zi se află nouă proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2021
  2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului individual al Clubului Sportiv Victoria Cumpăna pe anul 2021
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea decontării cheltuielilor aferente navetei cadrelor didactice și a personalului auxiliar care își desfășoară activitatea în cadrul unităților de învățământ din comuna Cumpăna.
  4. Proiect de hotărâre privind completarea și modificarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna
  5. Proiect de hotărâre privind scoaterea la casare a obiectelor de inventar și a mijloacelor fixe de la Primăria Cumpăna și unitățile aflate în administrarea Consiliului Local Cumpăna
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea achitării în avans, în totalitate a ratelor rămase, inclusiv dobânda, până la data achitării integrale , aferente prețului de vânzare a locuinței de tip ANL, situată în comuna Cumpăna, strada Vasile Pârvan nr. 1, Bl. ANL 3, Ap. 14, Etaj 3.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării HCL NR 100/25.08.2021 privind trecerea din domeniul privat al comunei Cumpăna în domeniul public al comunei Cumpăna al imobilului cu nr cadastral 11349
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării  Anexei la HCL nr. 35/28.10.2015 privind aprobarea Strategiei de tarifare/mecanismul de tarifare practicat de operatorul regional SC RAJA SA pentru perioada 2021 – 2029.
  9. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie cu titlu oneros prin licitație publică deschisă asupra imobilului – teren în suprafață de 770 de mp, proprietate privată a comunei, situat în comuna Cumpăna, strada Monumentului, nr. 54 J, lot 2, având numărul cadastral 113241, înscris în cartea funciară nr. 113241 UAT Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*