Mai multe străzi din Cumpăna rămân fără curent electric pe data de 20 mai

Întreruperi de curent electric. FOTO Cumpăna News

E-Distribuţie Dobrogea întrerupe joi, 20 mai, curentul electric pe mai multe străzi din Cumpăna.

Întreruperile sunt realizate pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții și au loc între orele 8.30 – 16.30. Sunt afectați consumatorii care locuiesc pe străzile Osman Gafar, Crinului, Salcâmului, Calțunași, Berzei, Transformatorului, Crizantemei, Monumentului, Preot Alexandru Dumitrescu și Alexandru Alimănișteanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*