FOTO Loc de joacă, distrus la Cumpăna. Primăria Cumpăna face apel pentru prinderea vandalilor

Loc de joacă pentru copii, distracția vandalilor din Cumpăna, FOTO Primăria Cumpăna
Loc de joacă pentru copii, distracția vandalilor din Cumpăna, FOTO Primăria Cumpăna

Locurile de joacă sunt cel mai greu de întreținut de către autoritățile locale din Cumpăna. Locul de joacă a fost distrus, în mare parte de nepăsarea părinților, care ar trebui să-și supravegheze copii, dar și de tineri teribiliști.

Din păcate, locul de joacă nu a fost singurul luat la ochi de vandali. Nu de mult, bănci amplasate pe domeniul public, foișorul din parcul de agrement de lângă Sala de sport nr. 2, au fost distruse de câţiva citadini nervoşi.

După aceste incidente, autoritățile locale îi mobilizează pe cetățeni pentru prinderea făptașilor.

“Solicităm sprijinul cetățenilor comunei Cumpăna, în special al celor care locuiesc în blocurile H, pentru a furniza date care să conducă la identificarea celor care își bat joc de investițiile realizate și de muncă noastră a tuturor, distrugând locul de joacă aflat în parcarea dintre blocurile susmenționate.
Posibilitățile financiare nu permit în acest moment montarea de camere de supraveghere la tot pasul, motiv pentru care ne bazăm în comuna Cumpăna pe civilizația, educația și bunul simț al fiecăruia dintre noi! Vă mulțumim că împreună apărăm ceea ce ne aparține!”, au declarat reprezentanții Primăriei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*