VIDEO Elevii din Cumpăna au prezentat un program dedicat lui Mihai Eminescu  

Ziua Culturii Naționale, marcată la Cumpăna

Ziua Culturii Naționale a fost marcată, vineri, în comuna Cumpăna, iar elevii din comună i-au dedicat un program artistic poetului Mihai Eminescu.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a afirmat că pe data de 15 ianuarie, ziua nașterii lui Mihai Eminescu toți simțim și trăim românește.

“15 ianuarie – Zi a Culturii Naționale. 15 ianuarie 2021 – 171 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. Nu doar comemorăm Luceafărul poeziei românești, ci noi toți trăim, simțim românește. Astfel, elevii Liceului Nicolae Dumitrescu din comuna Cumpăna au depus coroană în fața liceului la statuia poetului nemuritor”, a declarat Mariana Gâju.

Cu acest prilej, elevii din Cumpăna au prezentat mai multe momente dedicate lui Mihai Eminescu. Astfel, ei au recitat poezii ale poetului sau au prezentat diverse momente artistice în memoria Poetului Național.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*