Accident rutier cu două mașini implicate în comuna Cumpăna. O femeie de 39 de ani a fost rănită

FOTO ISU Constanța

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini a avut loc, miercuri, 8 februarie, în comuna Cumpăna, iar în urma evenimentului rutier o femeie de 39 de ani a fost rănită.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, luni, în jurul orei 17.40, cu privire la faptul că pe strada Strajei din comuna Cumpăna, județul Constanța, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 33 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Lebedelor din comuna Cumpăna și, la intersecția  cu strada Strajei, nu ar fi respectat semnificația indicatorului de oprire, pătrunzând în intersecție fără să acorde prioritate și intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de  39 de ani.

În urma impactului, autovehicului condus de femeie a fost proiectat în gardul unui imobil. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 39 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*