Cinci familii din Cumpăna au primit cheile noilor locuințe ANL

Beneficiarii noilor locuințe ANL din Cumpăna
Beneficiarii noilor locuințe ANL din Cumpăna

Astăzi, 18 iunie 2020, a fost o zi specială pentru cinci familii din localitatea constănţeană Cumpăna. A fost ziua în care acestora le-au fost înmânate cheile noilor apartamente ai căror chiriaşi au devenit.

La sediul Primăriei Cumpăna a avut loc festivitatea de înmânare a cheilor pentru 5 locuințe de tip ANL rămase libere (5 apartamente cu 2 camere), ca urmare a predării lor de către vechii locatari din diverse motive.

Repartiția s-a efectuat în baza H.C.L. Cumpăna nr. 29 din data de 26.02.2020, privind aprobarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru locuințele construite de A.N.L. în regim de închiriere, prin tragere la sorți, cu participarea celor 5 titulari ai cererilor de atribuire a unei locuințe: Bratanovici Camelia Teodora, Mandache Iulian Stefan, Bivolaru Elena Liliana, Munteanu Paula, Mircea Cornelia Tatiana.

Cele cinci familii au primit în dar de la autoritățile locale și câte o icoană, pentru a-și purta pașii spre noua viață cu credință și iubire în Dumnezeu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*