O șahistă din Cumpăna, locul 1 la un concurs internațional

FOTO Primăria Cumpăna

O șahistă din Cumpăna s-a clasat pe locul 1 la un concurs internațional.

Sportivii secției de șah ai clubului Victoria Cumpăna au participat în la sfârșitul săptămânii trecute, la Festivalul Internațional de șah “Cupa Satori Art”, organizat la Slobozia. Competiția este una de tradiție. Fiind la a 14-a ediție, a atras la start, aproximativ 250 de participanți din 4 țări: Romania, Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova. Șahista de la Victoria Cumpăna Anastasia Gavrilă a reușit o prestație bună, clasându-se pe poziția 1 la categoria de fete 9 ani. De la clubul din Cumpăna au mai participat: Gulimănescu Iulian, Sintion Andrei și Sintion Eric.

„Felicitări, dragii noștri! Voi, toți tinerii campioni ai comunei Cumpăna sunteți mândria noastră și cei care duceți renumele localității pe cele mai înalte culmi!”- a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*