Consultații oftalmologice gratuite pentru locuitorii din Cumpăna

Consultație oftalmologică. FOTO Pixabay.com

Primăria Cumpăna a anunțat că vineri, 20.10.2023, între orele 09:30 și 17:00 în comună va fi prezentă o echipă de ingineri optometriști care va oferi consultații oftalmologice gratuite la domiciliu, în cadrul unui laborator mobil.

De asemenea, între orele 09:30-11:00 va exista și un punct fix în parcarea din fața primăriei, după care caravana va pleca pe străzile din localitate.

Se pot achiziționa și ochelari de vedere, contra cost!

Telefon pentru programări la domiciliu: 0721721248 – Lucian

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*