Continuă înscrierile la creșa din Cumpăna

Continuă înscrierile la creșă pentru noul an școlar. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că în acestă perioadă continuă înscrierile la creșa din comună.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Grădiniţei cu program prelungit “Florilor”, situată pe Şoseua Constanţei nr.100, în perioada 1 – 10 septembrie 2020, după următorul program: Luni – vineri – orele 8.00 – 14.

În momentul înscrierii se vor respecta măsuri de prevenție COVID-19.

Astfel, accesul în unitate este limitat cu respectarea distanțării de 1,5 metri între persoane. La intrarea în unitate se vor folosi materialele dezinfectante  puse la dispoziție . De asemenea, în perioada staționării în unitate trebuie purtată mască de protecție.

Dosarul de înscriere va conține următoarele documente:

a)cerere de înscriere (model solicitat în unitate);

b)copie de pe certificatul de naştere al copilului;

c)copie de pe actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali, certificatele de naştere ale fraţilor minori şi, după caz, copie a hotărârii/sentinţei de plasament sau a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei;

d)adeverinţă de venituri pentru fiecare dintre părinţi/reprezentanţii legali;

e)adeverinţă de la medicul de familie, în care să se menţioneze că respectivul copil este sănătos clinic;

f)fişa de imunizări, întocmită conform prevederilor elaborate de Ministerul Sănătăţii cu privire la intrarea copilului în colectivitate;

g)analize medicale: testare la tuberculină şi examen coproparazitologic pentru copil.

  1. h) avizul epidemiologic, eliberat de medicul de familie al copilului cu 24-48 de ore înainte de a începe frecventarea unităţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*