Au început demersurile pentru introducerea autobuzelor CT Bus în Cumpăna

Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că au început demersurile pentru introducerea autobuzelor CT Bus în localitate.

Mariana Gâju a postat joi, pe pagina sa de Facebook, că a avut o întâlnire cu primarul Constanței, Decebal Făgădău și cu conducera CT Bus pentru a rezolva această problemă.

“Au început demersurile pentru introducerea autobuzelor CT Bus în localitatea Cumpăna. Astăzi, am avut prima întâlnire la Constanța, împreună cu primarul Decebal Făgădău, conducerea CT Bus și alți doi colegi primari pentru a pune pe picioare Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Constanța. Aceasta va permite transportul public în comun pe ruta Cumpăna – Constanța și retur, cu autobuzele CT Bus (fostul RATC)”, a spus Mariana Gâju.

Ea a mai anunțat că speră ca de anul viitor autobuzele CT Bus să circule la Cumpăna.

“Dragii mei, mă veți întreba probabil de când vor fi introduse autobuzele în comuna noastră. Trebuie să știți că vorbim despre un proiect complex, care va presupune numeroase etape procedurale, inclusiv hotărâri judecătorești, care vor necesita timp, dar, sperăm ca anul viitor, autobuzele CT Bus să circule prin localitatea noastră – Cumpăna – Constanța și retur. Este un demers pe care mulți locuitori și-l doreau și care a devenit o necesitate și, sper cât de curând, o realitate”, a mai spus Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*