Mariana Gâju:”Unitățile de învățământ din Cumpăna sunt pregătite pentru începerea școlii cu spații noi, moderne

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, mesaj de incurajat pentru elevii care susțin Evaluarea Națională, FOTO: Facebook
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. FOTO: Facebook

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că unitățile de învățământ din localitatea sunt pregătite pentru începerea noului an școlar cu spații noi și de moderne.

Mariana Gâju a mai spus că sunt așteptate Normele Metodologice pentru începerea în siguranță a noului an școlar.

“Administrația publică locală a comunei Cumpăna, în colaborare cu instituțiile de învățământ de pe raza localității , sunt pregătite pentru începerea noului an școlar 2020-2021, cu spații noi, moderne, dedicate preșcolarilor și elevilor comunei noastre.

În acest moment suntem în așteptarea  Normelor Metodogolice care vor fi emise de către Ministerul Sănătății și Ministerul Educației și Cercetării, pentru a vă comunica ultimele detalii cu privire la începerea anului școlar în condiții de siguranță”, a declarat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*