Comuna Cumpăna va fi împodobită de sărbători cu ornamentele folosite anul trecut la amenajarea Orășelului Copiilor

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că în acest an nu pot fi cumpărate noi decorațiuni de Crăciun, dar că localitatea va fi împodobită cu ornamentele folosite anul trecut la Orășelul Copiilor.

Mariana Gâju a afirmat că localitatea Cumpăna nu are posibilitatea în acest an să organizeze Sărbătorile de Iarnă așa cum și-ar fi dorit.

Se apropie Sărbătorile de Iarnă, sărbătorile Sfântului Crăciun, bucurie altădată și pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Din păcate, anul 2020 a făcut să întunece această așteptare a bucuriei sosirii Crăciunului, bucurie în sufletele noastre, adusă și prin sprijinul celora care vor împodobească localitatea, vor să o facă mai luminoasă, vor să o facă mai primitoare, mai veselă. Administrația locală Cumpăna, ca de altfel la nivelul întregii țări, nu are posibilitatea anul acesta să bucure așa cum ne-am fi dorit. Amintiți-vă anul trecut, anul 2019 a fost pentru prima dată când am realizat un mic Orășel al Copiilor, dar așa mic cum a fost el a fost investiția noastră a tuturor, investiție din bani publici pe care am amenajat-o spre deliciul copiilor”, a declarat Mariana Gâju.

Ea a spus că în acest an nu pot fi cumpărate noi decorațiuni de Crăciun și vor fi folosite cele utilizate anul trecut la amenajarea Orășelului Copiilor.

Pentru că bugetul nostru, cum l-am prezentat în ședința Consiliului Local anterioară și am explicat că nivelul încasărilor la nivelul administrației publice locale, încasări din taxe și impozite, este doar în procent de 65%, anul acesta nu vom putea achiziționa noi aranjamente, noi decorațiuni. Am inventariat stocurile noastre pe care le avem achiziționate de-a lungul anilor, inclusiv pe cele achiziționate pentru amenajarea Orășelului Copiilor pentru că nu-l mai amenajăm, vom amenaja în localitate folosind acele decorațiuni pe care anul trecut le-am achiziționat”, a afirmat Mariana Gâju.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*