Cumpănenii de pe mai multe străzi se pot racorda la rețeaua de canalizare executată

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Cumpăna a transmis un mesaj pentru locuitorii care vor beneficia de “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța (POIM) – Contract CL 22 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție apă, extindere rețelei de canalizare apă uzată ”

“Proprietarii locuinţelor de pe străzile – Constantin Brîncoveanu, I.A.Basarabescu, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu, Mihai Eminescu, Theodor Aman, Bujorilor, Aleea Ciocîrliei, Ghiocel, Zorelelor, Titu Maiorescu si Sos Constantei – au posibilitatea de a se racorda la reţeaua de canalizare executată.

Pentru a putea beneficia de serviciile de canalizare apă uzată, vă rugăm să vă adresaţi Biroului Registratura din cadrul UAT Cumpana, pentru a completa cererea de racordare tip RAJA SA.

În baza acestei cereri și a documentelor privind proprietatea, Biroul Urbanism va elibera un aviz privind racordarea la canalizare.

Reţeaua de canalizare din incinta proprietăţii (săpătura șanţ, montaj conductă de la racord până la punctul de consum) se execută de către proprietar.

Pentru conectarea la căminul racord montat prin proiect, se va anunţa secţia canalizare RAJA/ Eforie, în vederea asigurării asistenţei tehnice”, a anunțat Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*