FOTO Continuă lucrările de modernizare a străzilor în Cumpăna

Continuă asfaltarea străzilor din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Continuă lucrările de modernizare a străzilor în Cumpăna aferente proiectelor aflate în derulare.

Astfel, un proiect se referă la modernizare drumuri acces Campus Şcolar – 8 kilometri, rest de executat 5,56 kilometri. În acest proiect au loc ridicări la cotă capace cămine pe strazile: Daliei, Micșunelelor, Lebedelor și Florilor; împănare,reprofilare strat de piatră spartă și montaj borduri pe strada Soarelui și strada Mării. Urmează etapa de așternere a stratului de macadam, premergătoare etapei de asfaltare;

Un alt proiect se referă la reabilitarea şi modernizare de străzi în comuna Cumpăna – 10,7 kilometri. Aici se efectuează împănare și reprofilare macadam și borduri pe străzile: Aleea Izvorului, Izvorului , Berzei, Aleea Zona G, Aleea Veteranilor 1 și 2, Cerealelor și Prelungirea Cerealelor, după care urmeaza etapa de asfaltare.

De asemenea, în cadrul proiectului de modernizare drumuri sunt pregătite pentru asfaltare străzile Veteranilor și Liniștii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*