Locuitorii de pe mai multe străzi din Cumpăna, anunțați de Primărie să încheie lucrările de racordare la utilități. După ce vor fi modernizate acele străzi nu vor mai fi permise lucrări de intervenție la trama stradală

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Locuitorii de pe mai multe străzi din Cumpăna au fost anunțați de Primărie să încheie lucrările de racordare la utilități deoarece după ce vor fi modernizate acele străzi nu vor mai fi permise lucrări de intervenție la trama stradală.

“În atenția locuitorilor de pe străzile: Semănătoarei, Brazdei (tronson 1+2), Trifoiului, Coliliei, Dafinului, Plopilor, Unirii, Zefirului, Brizei, Aleea Brizei, Prelungirea Tractorului, Prelungirea Soarelui, George Coșbuc, George Bacovia, Aleea Curcubeului, Mihai Viteazu, Dorului, Pescărușului, Pelicanului, Izvorului, Aleea Arcului, Arcului, Egretei, Nuferilor , Brotăcei, Traian, PetruRareș, Prelungirea Florilor, Ghiocel, Aleea Ciocirliei, Habitat;

La data de 13.12.2022, a fost semnat Contractul de finanţare pentru investiţia, ”Modernizare străzi în comuna Cumpăna judeţul Constanţa – 7,2 km“. În luna februarie 2023, urmează susţinerea licitaţiei pentru contractarea execuţiei asfaltării acestor străzi.

Vă rugăm, în regim de urgenţă, să efectuaţi lucrările de racordare la utilităţi existente pe aceste străzi, respectiv:

  • Branșarea la reţeaua de apapotabilă
  • Racordare la reţeaua de canalizare,
  • Branșarea la reţeaua de gaze.

După efectuarea investiției privind modernizarea străzilor, nu se mai avizează lucrările de intervenție în trama stradală”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*