Echipa de fotbal gimnaziu băieți a Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, vicecampioană regională

Echipa de fotbal gimnaziu băieți a Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Echipa de fotbal gimnaziu băieti a Liceului Tehnologic “ Nicolae Dumitrescu” Cumpăna este vicecampioană regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, faza zonală, competiție care s-a desfășurat la Brăila în perioada 5-7 mai 2022.

Echipe participante: reprezentativele județelor Brăila,Tulcea, Galați,Vrancea, Buzău, Constanța – Lic. Tehn. “Nicolae Dumitrescu”Cumpăna.

Competiția s-a disputat în sistem berger, campionat ( fiecare cu fiecare). Echipa liceului din Cumpăna a avut un parcurs foarte bun. Trei victorii și două rezultate de egalitate. Echipa din Cumpăna a terminat  acest turneu fără înfrângere, reușind să câștige chiar și meciul cu echipa din Galați (câștigătoarea turneului), obținând la final 11 puncte.

Rezultate:

Vrancea – Cumpăna 2-2

Cumpăna – Galați 3-1

Brăila – Cumpăna 1-1

Tulcea – Cumpăna 0-6

Cumpăna – Buzău 6-1

Clasament pe podium

  1. Galați 12p
  2. Cumpăna 11 p
  3. Vrancea 8p

De asemenea, golgeterul turneului a fost jucătorul echipei din Cumpăna – Ionuț David Zamfir cu 9 reușite.

Lotul de jucatori: Zamfir Ionuț David, Regep Elvis Gabriel, Popa Robert, Leontescu Vladuț Ionuț, Miroiu Haris, Bărbulescu Ionuț Alexandru, Albină Catălin Andrei, Sali Becali, Cordunianu Antonio, Prună Cosmin Nicolae.

Profesor antrenor: Nicolae Dinculescu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*