Măsuri în Cumpăna după ce incidența cazurilor de Covid-19 a coborât sub 1,5/1.000 de locuitori

Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Noi măsuri vor fi luate în localitatea Cumpăna după ce incidența cazurilor de Covid-19 a coborât sub 1,5/1.000 de locuitori.

Prefectura Constanța a anunțat vineri seara, că se constată încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile, mai mică de 1.5/1.000 locuitori în localitățile Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele. În aceste U.A.T-uri s-au aplicat măsuri suplimentare pe o perioadă de 14 zile. În Săcele, incidența a fost de peste 3/1.000 locuitori, în timp ce restul de 4 localități au depășit pragul de 1.5/1.000 locuitori.

În continuare, primăriile vor întreprinde demersuri pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, conform anexelor prevăzute în Hotărârea CJSU nr. 51 din 26.10.2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*