Ședință a Consiliului Local Cumpăna pe 11 noiembrie. Va fi ales viceprimarul comunei

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Prima ședință ordinară a noului Consiliu Local al comunei Cumpăna va avea loc pe data de 11 noiembrie, iar cu acest prilej va fi ales și viceprimarul localității.

Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a emis o dispoziție prin care convoacă Consiliul Local al comunei Cumpăna în şedinţă ordinară in data de 11 noiembrie, începând cu ora 13°°, la Căminul Cultural din localitate. Pe ordinea de zi se află 14 proiecte de hotărâre. Printre acestea se află alegerea viceprimarului comunei Cumpăna, constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Cumpăna pentru mandatul 2020 – 2024. Un alt proiect se referă la rectificarea bugetului Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, iar pe ordinea de zi se află și un proiect privind aprobarea costului mediu lunar de întreținere a contribuției părinților/reprezentanților legali ai copiilor, care frecventează creșa “Raza de Soare”, precum și stabilirea alocației zilnice de hrană pentru anul școlar 2020/201.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*