FOTO CS Victoria Cumpăna, vice-campioană județeană la fotbal – juniori U17

FOTO Primăria Cumpăna

Peste 600 de suporteri cumpăneni au fost prezenți pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv “Centenar 2018” pentru a fi alături de sportivii comunei în Finala Campionatului Județean, împotriva echipei Farul Constanța.

Chiar dacă echipa pregătită de Cristian Mustacă a pierdut acest meci cu experimentata echipă a Farului, toți cei prezenți s-au bucurat de spectacolul oferit de cele două echipe, de ambiția și pasiunea pe care jucătorii au arătat-o pe teren.

Să pierzi o finală în fața echipei Farul Constanța (0 – 5) la care evoluează 7 jucători de echipă națională nu este o rușine, ținând cont de potențialul și criteriul de selecție al acestui club, la toate categoriile de vârstă evoluând cei mai buni jucători din țară.

Echipa folosită aseară de FC Farul nu a evoluat cu acești jucători în nici un meci din Campionatul Județean, ediția 2022 – 2023. Lotul de jucători cu care echipa constănțeană s-a prezentat la această finală este cel care joacă în mod constant în Liga Elitelor, cel mai puternic campionat național la acest nivel de vârstă.

Pentru cei prezenți la acest meci a fost o experiență de neuitat bucurându-se de prezența în tribunele stadionului a unor fotbaliști emblematici care au evoluat la echipa fanion a Constanței, actualmente ocupând funcții de conducere în cadrul clubului condus de Gheorghe Hagi: Gheorghe Funda, Cristian Cămui, Ion Constantinescu, Constantin Gache.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de doi cumpăneni: Ion Bobaru, cel care s-a ocupat în trecut de destinele echipei comunei Cumpăna și de Sebastian Burlacu, fost jucător al echipei din Cumpăna, în prezent la Farul Constanța.

La pauza meciului a fost organizată o tombolă pentru toți elevii prezenți la meci, iar în urma extragerii s-au câștigat 10 mingi, 10 treninguri și marele premiu, un tricou personalizat cu semnătura lui Gheorghe Hagi.

La final, primarul comunei Cumpana – Mariana Gâju și președintele Asociației Județene de Fotbal – Lucian Cârje, au oferit cupele de campion și diplome, tuturor participanților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*