FOTO Echipamente de joc, oferite de Primăria Cumpăna, pentru fotbaliștii antrenați de Vasilică Cristocea și Constantin Gache

Echipamente de joc pentru fotbaliștii din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a oferit echipamente de joc pentru fotbaliștii antrenați de Vasilică Cristocea și Constantin Gache.

Evenimentul desfășurat în cadrul Complexului Sportiv „Centenar 2018” i-a avut în prim plan pe fotbaliștii antrenați de profesorii Vasilică Cristocea și Constantin Gache. Aceștia au primit echipamente complete de joc.

Copii pregătiți de Vasilică Cristocea, antrenor al grupelor 2011- 2012 și 2013 – 2015, au primit:

  • 46 echipamente de joc : tricou, jambiere, șort.
  • 2 echipamente portar : tricou și pantalon

Sportivii antrenați de Constantin Gache, antrenor al grupelor 2008 – 2009 și 2009 – 2010 au intrat în posesia a 43 echipamente de joc și 4 echipamente de portar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*