FOTO VIDEO Mariana Gâju a preluat mandatul de primar al comunei Cumpăna: ”Este, dacă vreți, continuarea muncii pe care am depus-o împreună cu echipa consilierilor locali”

Ceremonia de învestire a Marianei Gâju ca primar al comunei Cumpăna. FOTO Paul Alexe

Zi importantă la Cumpăna deoarece au avut loc ceremonia de învestire a primarului Mariana Gâju și depunerea jurământului de către aceasta, dar și de către consilierii locali. Mariana Gâju a câștigat cel de-al șaselea mandat ca primar al comunei Cumpăna. Obținând peste 64% din voturi.

Ea a declarat în cadrul ceremoniei că acest nou mandat este o provocare și o continuare a muncii pe care a realizat-o cu echipa consilierilor locali.

Un nou mandat, o nouă provocare pentru 2020-2024. Este, dacă vreți, continuarea muncii pe care am depus-o împreună cu echipa consilierilor locali și cea a administrației publice locale timp de 20 de ani. Proiectele vin de la sine, proiectele pe care le-am prezentat în ultima campanie electorală, multe dintre ele sunt deja începute, în sensul că am depus documentele necesare, a declarat Mariana Gâju.

În noua echipă a Consiliului Local Cumpăna se regăsesc 11 reprezentanți ai Partidului Social Democrat din cei 17 consilieri. Ceilalți șase sunt de la Partidul Național Liberal – 3 și de la Alianaț USR-Plus – 3. 15 dintre consilieri au depus jurământul, iar 2 s-au retras.

Cei care și-au preluat mandatul sunt: Cetin Apti, Constantin Bălan, Iulian Brînză, Liviu Cordunianu, Gheorghe Dănilă, Georgiana Dină, Elena Drăgoi, Aurel Ilioiu, Victoria Braga, Florin Vasile Imoșanu, Marius Ioniță, Florin Neagu, Mihai Valeriu Petcu, Adriana Sticleț și George Cosmin Tufă.

Mariana Gâju a vorbit și despre principalele dificultăți care ar putea apărea în acest mandat, acestea fiind date de faptul că echipa Consiliului Județean Constanța este una liberală și nu social-democrată cum s-a întâmplat în ultimii ani. Ea consideră că aceste piedici pot fi depășite.

Provocarea constă în a depăși piedicile pe care le putem întâmpina, fie de la nivel ministerial, fie de la nivelul local. Însă, când lucrezi cu credință, când lucrezi cu oamenii lângă umărul tău, când ai alături profesioniști și consilieri locali care nu judecă după culori politice, aceste greutăți pot fi depășite.

Cu această credință în suflet pornesc în acest al șaselea mandat, pentru binele fiecărui locuitor al comunei Cumpăna. Acasă, la Cumpăna, este loc sub soare pentru toată lumea. Dorință, credință și suflet să avem, să muncim pentru fiecare locuitor al comunei Cumpăna

Întotdeauna am colaborat cu reprezentanții altor partide politice. Atunci când nu vor înțelege că în Cumpăna sunt locuitori de toate culorile politice, atunci voi face public. Dar, până atunci, eu pornesc la drum cu respectul cuvenit și dorința de a duce la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus”, a afirmat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*