FOTO Au început lucrările de extindere a canalizării pe strada Șoseaua Constanței

Lucrări la rețeaua de canalizare din Cumpăna. FOTO Cumpăna News

Au început lucrările de extindere a canalizării pe strada Șoseaua Constanței, acestea urmând să se desfășoare pe o lungime de 735 de metri.

Potrivit Cumpăna News, pe data de 31 august, au început lucrările de extindere reţea canalizare menajeră pe strada Şos Constanţei (între strada Vlad Ţepes și strada Teiului ) pe o lungime de 735 de metri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*