FOTO În Cumpăna au fost montate conducte pentru colectarea apelor pluviale în lungime de 72 de metri

Lucrări de regularizare fir derea. FOTO Primăria Cumpăna

În comuna Cumpăna au fost montate conducte pentru colectarea apelor pluviale în lungime de 72 de metri din proiectul care prevede 114 metri.

Echipele de muncitori au continuat lucrările de regularizare fir derea, pe tronsonul nr.1, între strada Izvorului și strada Monumentului.

Până pe data de 28 iulie, pentru colectarea apelor pluviale din zonă, s-au montat 72 metri de conducte îngropate (diametrul 1000 mm) din lungimea totala de 114 metri. Urmează turnarea căminului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*