Continuă lucrările de asfaltare în comuna Cumpăna

Asfaltarea străzilor în Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Lucrările de asfaltare în comuna Cumpăna continuă și în această perioadă.

Astfel, sâmbătă, 25 iulie, au început lucrările de asfaltare pe străzile Cerealelor, Prelungirea Cerealelor și parțial pe aleea Zona G. Acestea fac parte din proiectul „Modernizare și Reabilitare Străzi în comuna Cumpăna 10,7 Km”.

Marți, 28 iulie continuă lucrările de asfaltare pe aleea Zona G și pe străzile Veteranilor și Liniștii – proiect „Modernizare Drumuri 3,7 Km”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*